Lagom…

Ha! Just när jag behöver min mobil som bäst så ger den upp… Kul… Batteriet vägrar ladda och behöver väl bytas ut. Försökte sätta i SIM-kortet i min gamla mobil men det funkade inte. Så nu är jag mobillös tills mitt nya batteri kommer i brevlådan. (Förmodligen i morgon.) Vilken tur att jag passade på att vara ute så mycket jag bara kunde igår, går ju gärna inte så långt från hemmet utan mobiltelefon annars. Ifall… Men det ska ju vara fint väder idag också, och jag vägrar sitta inne och bara vänta, så en promenad eller två blir det nog ändå. Inte så långt bort bara.. 🙂

Sen vill jag be er observera att ni nu kan se vilket klockslag varje inlägg är skrivet på. Inte bara datum som förut. (Detta ser ni under varje nytt inläggs rubrik.) 🙂 Vi brukar blogga på kvällarna, men idag blev det en förmiddagsblogg. Kanske det blir ytterligare en ikväll…

Dags för lite mellanmål…

2 tankar kring ”Lagom…

  1. Från Kina

    Men söstra mi nu får du väl allt ta och klämma té lite. Alla går omkring och väntar nu! 🙂 Jag vill träffa en liten till när jag kommer hem 🙂

Kommentarer är stängda.