Äntligen fredag…

Molly sov bra i natt i alla fall, vi slapp gå upp och härja och kunde istället vila ut lite grann. Niklas åkte till jobbet och mamma Anna och Molly fördrev tiden hemma i väntan på att pappa skulle komma hem igen. Idag hade lillskruttan tok-diarré istället för gårdagens magknip och Mamma Anna tappade räkningen på antalet bajsblöjor hon fick byta under dagen. Molly ville inte ha något att äta förutom vätskeersättning och dillchips… Alltid något… Till kvällen pulade hon dock i sig en jätteportion potatismos, fisk och morötter. Vi får hoppas att magen är bättre i morgon och att vi slipper gå upp i natt och byta blöja…

I morgon lördag blir det tvätt till att börja med, sen får vi se. Vi måste göra något åt blandaren i badrummet först och främst, den är trög och sprutar vatten åt alla håll. När Molly tvättat händerna är det rena badhuset där inne.

God natt på er!