Sjusovare bort!

Efter ett antal dagar i sträck har vi nu bestämt oss för att sjusovartiden är över. Vi ställde klockan igårkväll för att komma upp i tid och inte störa dygnsrytmen mer. Tidigare dagar har vi vaknat allihopa runt kl 09.00 för att komma upp till frulle kl 09.30, vilket gör att lunchen förskjuts och även middagen. Och det i sin tur har reflekterats i Mollsans illvilja att sova på utsatt tid, inte konstigt men nu får det vara slut på det.

Idag efter uppstigning i riktig tid har vi småpulat lite innan vi bestämde oss för en cykeltur med efterföljande lunch på Coop Forum. Anna och jag mumsade rostbiff med potatisgratäng och rödvinsås, Molly fick pannkakor och var lika lycklig för det. Efter lunch sprang vi på mormor och Simona, Mollsan fick ”ubbe” av mormor och var jättelycklig. Tack Mormor för dem, gick ned med lite ”gach” till mellis idag.

Så är det ny dag i morgon..