Mera bod..

Så var det då dags att handla det sista tyckte jag. Tog en vända till Byggmax, men först in i boden och räkna efter vad som skulle gå åt. Väl hemma från byggmax var det dags att prova den nya fina sticksågen som jag fick i födelsedagspresent (2 st). Kanon, det var som att skära i smör med en varm kniv jämfört med den gamla jag hade. Mycket småsaker att fixa med, måla lite här, snickra lite där.. Så upptäckte jag naturligtvis försent att en del av det jag handlat var fel. Men det fick gå ändå, så golvet är lite tunnare sista biten in i boden, inget man tänker på om man inte vet om det. Även baspanelen saknas det en halv bit till, surt. Ska se om det går att lösa på  annat sätt.

I morgon förmiddag är det inte snickeri eller målning som gäller. Annat är planerat och jag hoppas bara det inte blir för varmt.