Åsså lite Molly…

Som tillägg till dagens bod-inlägg nedan så måste vi ju givetvis rapportera lite om Molly. 🙂

Idag har hon varit utan blöja (som vanligt när det är varmt) men hon har lyckats kissa på pottan helt frivilligt flera gånger! Att det var lika mycket kiss på badrumsmattan och ett konstant blött spår mellan uterummet och toaletten gör ju inget. 😀 Vi får se om det håller i sig, men det är ganska kul när hon stolt kommer och säger att hon varit på pottan (för sjuttioelfte gången). Hon sätter sig, sitter i 2 sekunder och reser sig sen stolt och påpekar för oss att hon varit på pottan. 🙂 Det är kiss lite överallt just nu, men hon dricker mycket så det luktar ju inget. Idag har hon även somnat alldeles själv i sovrummet vid lunchvilan. Vi får väl se om det var en engångsföreteelse. Morgondagens blöjbyte lär bli mindre kul, hon har ätit majs så det står härliga till idag. ”Maaajsch” säger hon bestämt. 😀 Lilla skruttan, vår solstråle!!

1 tanke kring ”Åsså lite Molly…

Kommentarer är stängda.