Korv i regn

Ikväll var det grillkväll på dagis. Det var ordentligt svart på himlen och vi anade att regnet inte var långt borta, men vi skyndade oss att åka så fort Niklas kom hem ändå. En korv skulle vi väl hinna få varm innan regnet kom tänkte vi. När vi kom dit var det fullt av folk som smaskade korv och vi skyndade oss att få lite grillat innan regnet till slut började strila så smått. Men det var trevligt så länge det varade! 🙂

Innan läggdags var det dags för en snabb dusch för Molly, men hon vurpade i badkaret innan jag ens hann ta fram tvålen och då gav jag upp. Jag har ingen kraft alls när jag står framåtlutad över badkaret, hela kroppen bara låser sig och jag har ingen chans att orka hålla i henne om hon tappar balansen. Så jag fick nödtvätta henne lite med våtservetter istället. I morgon bitti åker jag och fixar en badkarsmatta, de fina små anti-halk-sköldpaddorna som vi har får aldrig ligga kvar i badkaret och gör med andra ord inte sitt jobb. Men det måste vara rätt sorts matta också, vi hade en förut men den blev snorhal under när den fick lite lödder på sig och om man stod på ytterkanten av den så riskerade man en snygg vurpa. Så den fick möta sitt öde i soptunnan till slut.

När jag ändå håller på och klagar så kan jag ju spy lite galla över mitt förkylningsmaraton också, som ALDRIG verkar ge sig. Är så trött på att vara täppt och full av segt slem hela tiden… 🙁

Dags för tandborste och gos i sängen med Molly…