Det går trögt på bloggfronten just nu…

Som sagt…

Niklas har jobbat till sena timmen ett par dagar nu, har inte kommit hem förrän efter 22, lagom till läggdags. Sen sova några timmar tills det är dags att gå upp och lämna Molly på dagis igen… Hoppas han inte tar ut sig totalt, han är ju stressad nog så det räcker…

Jag pysslar vidare med mitt på dagarna. Magen växer och jag är måttligt road över att vara gravid nuförtiden. Känslan nu i vecka 28 är densamma som känslan jag hade under förra graviditeten fast under den sista veckan. Tungt och slitsamt och en bebis som stretar, slåss och bråkar i magen. Tur att jag har Molly som oftast är på strålande humör och piggar upp mig. Men jag får stå ut i 12 veckor till, sen kan kroppen få en chans att återhämta sig igen.

Går förväntansfullt till brevlådan varje dag för att se om Försäkringskassan hört av sig, men inte… De har redan förbrukat sin utlovade handläggningstid så nu börjar jag bli irriterad. Ringde igår och alla papper fanns inne och i ordning, men inget beslut är taget än. Vilken tur att handläggarna får lön i alla fall, vi andra får snällt ta av eventuella sparade pengar, låna eller helt enkelt dra ut på räkningsbetalandet tills något händer…

Dags att hänga tvätt…