Bodbygge

Nu har bygget tagit lite mer fart. Bra hjälp av Kronkan idag. Vi fick ned ett gäng med lekablock i backen och snickrade till ramen en del. Får se om jag orkar handla mer virke för att börja med väggarna och golvet.

inga bilder hittades

Mollsan var nyfiken på vad jag håll på med och skulle följa med ned för trappen. Jag var inte tillräckligt observant och innan jag visste ordet av var hon på väg ner. Vanligtvis är hon mycket duktig på att backa ned för trappen men inte denna gång. När jag sa åt henne att backa missade hon ett steg och höll på att trilla. Det var otäckt och hon blev rädd, började gråta. Jag sa att hon skulle backa ned och hon missade nu hela steget och stöp med näsan in i räcket. Nu såg det ut att göra ont och jag skyndade mig snabbt men lungt o sansat till hennes räddning. Ont gjorde det för hon hade landat med knät på en sten och slagit upp skrubbsåret på knät. Efter lite tröst så ropade vi efter mamma som var snäll och kom med plåster. Men se det var också otäckt att ha plåster på knät. Mera skrik och gråt men efter mutor av mamma gick det till sist bra.


Molly visar stolt upp sitt plåster.