Varmt och blåsigt

Varit ute nästan hela dagen. Vi hade sovmorgon och åt frukost ganska sent. Så gick vi ut och började fila lite i trädgården. Anna såg till att potatisen kom i jorden och jag att gräsmattan blev klippt.
Molly var med ute trots att det var lite feber kvar i morse, men sitta inne med så fint väder var inte ett alternativ.

inga bilder hittades

Lunchen fick bli grillad korv med bröd och det var så trevligt och mysigt att äta ute. Så var det dags att gå in och sova, men det var inte populärt hos Molly. Det gick efter lite övertalning och trugande.
Men så mammig hon är min dotter, just nu när hon är hängig iaf.

Till kvällen blev det köttfärspaj med broccoli i. Mums och Molly åt med god aptit som hon inte gjort på några dagar nu. Det var väldigt glädjande och skönt.

Det här med att sova då!? Nä du inte ikväll inte, somnar nästan helt och pling! ”mamma, pappa…” sätter sig upp och börjar tramsa. Vi har haft skytteltrafik mellan vardagsrummet och sovrummet. Tur  är att vi kan turas om att försöka söva henne för man blir helt galen..