Nätt och jämnt nyklippt

Lilla Mollys hår växer på sitt eget lilla vis. När håret växer ut lite i nacken kan man skönja två busiga lockar som lockar sig åt varsitt håll. När man ska klippa så kammar man ut håret, klipper av och släpper och vips fjädrar det tillbaka och ger intrycket av att man bara stuckit in saxen och klippt på måfå… Igår var det dags för en liten klippning men det tyckte inte Molly. Hon blev jättelessen efter första klippet då lite avklippt hår föll ner i knät på henne. Men inte för att hon ville ha håret kvar, utan för att lilla fröken pedant inte vill ha skräp på sig. 🙂 Nåväl, några snabba och inte alltför precisa klipp fick det bli i alla fall medan Molly tittade på film på sig själv och Eddie på min dator. 🙂 Sen tröttnade hon.

Resten av veckan ser ut att bjuda på riktigt sommarväder, jag vet inte hur jag ska ställa mig till det… Lagom varmt ska det vara, inte hett… Det räcker med att det är 20 grader så börjar jag svullna, inte alls kul när benen och fötterna blir dubbelt så stora. Så jag hoppas på en sommar med behagliga temperaturer och varierande väder, inga veckor i sträck med 30 grader som det var när jag väntade Molly… Det är ingen hit att bo i tilläggsisolerat plåthus då kan jag säga…

Dags att röra på sig, Memå i magen tycker inte om att jag sitter här och sparkar febrilt på mina organ. Jag ska försöka sortera färdigt våra papper idag och vila kroppen så mycket som går. Foglossningen är inte snäll idag heller, det hugger i rumpan vid varje steg. Men jag vilar vidare och hoppas att det ska försvinna snart så att jag kan gå som folk. Jag ser ut som en liten gumma när jag går, vaggar sakta fram med korta steg. Jag ser nog inte klok ut… 🙂