Mors dag.

Jaha, så var veckan slut. Jag ser fram emot några dagars vila nu, har ägnat de senaste dagarna åt att baka bröd och kakor till Sundbyholmsdagen, och min foglossning var väl inte helt nöjd med det beslutet…

Mors dag började med lite kel från Molly som vanligt. Hon är så go på morgnarna. Det var all uppvaktning jag behövde. 🙂 Men jag fick ju ett jättefint kort från Molly som hon gjort på dagis, men det fick jag tidigare i veckan när jag hämtade henne på dagis.

Persikoyoghurt och leverpastejsmörgås var tydligen gott idag för lilla skruttan. Sen lite småplock med tvätt och disk (och grymtanden eftersom jag var på dåligt humör på grund av jag hade ont överallt och var jättesnuvig för 6:e dagen i rad) fram tills det var dags att åka. En sån här dag hade jag helst legat i badet med en korsordstidning och druckit en god smoothie (en sån som Niklas gör, de är bäst). Jag hade tänkt cykla till Sundbyholm men Niklas ville prompt skjutsa. Han släppte av mig nere vid hamnen och åkte sen till sina föräldrar för att uppvakta sin mamma med lite blomster. Jag ska uppvakta min mamma vid ett senare tillfälle då det inte är någon Sundbyholmsdag som krockar.

Jag sålde fika i några timmar i ett kallt tält medan jag såg hur folk låg och solade på gräsmattan utanför. Det verkade vara en välbesökt marknad i alla fall, mycket folk rörde sig mellan tälten och borden och en hel del fika såldes.

Efter en enkel middag bestående av pizza fick vi äntligen slöa ner oss i soffan och vila lite efter en arbetsam helg. Snart sängdags…