En gosig tjej

Lite mys i sängen innan pappa åkte till jobbet. Anna gjorde gröt till frukost och Mollsan gillad den skarpt.
Dagen bara svischade förbi och det berodde nog på att det var mycket att göra på jobbet.

Molly hade precis kommit till Villekulla när jag kom till dagis. Gittan hade gett Molly äpple som hon stolt visade upp.. i munnen 😀
Vi gick tillbaka till Junibacken för att hämta kläderna och Molly var ivrig att sätta på sig jackan och halsduken. På väg till bilen tittade vi lite på sanden som låg på backen som Molly ofta påpekade ”aand pappa, aand”. 

Anna hade fixat planerna på maten, vi skulle mumsa hamburgare. Jag visste ju att Mollsan fått både banan och äpple på dagis innan hemfärd och delgav Anna den informationen. Så vi kom fram till att Molly äter så mycket som hon vill och orkar. Hmm jo tjena! Nästan hela hamburgan slank ner och massor av inlagd gurka. Eftar maten busade vi lite i soffan och sen var det dags att göra sig i ordning för kvällen. Tandborstningen gick helt fenomenalt bra ikväll. Även nattningen gick bra Molly var så gosig hela tiden och vi myste massor innan hon somnade.

Hon är helt underbar mitt lilla gosetroll.