Däckbyte

Skulle byta vinterdäcken idag hade jag tänkt. Det fick ett snöpligt slut redan efter halva första bytet. Domkraften gav vika.. med ett högt brrrr gick gängorna sönder och bilen sjönk mot marken. Tur var att jag hade fått på däcket redan. Men attans vad rädd jag blev. Så det blev en tripp hem till pappa och byta hjulen där. Pappa bjussade på fika också.

Så läste jag på ekuriren.se att det skulle vara en massa folk på stan. Ett utmärkt tillfälle att träna lite med kameran tyckte jag. Laddade kameran och hojade ner till stan. Fick några skapliga bilder på ”harry haffa” när dem plockade in ”buset”. Träffade Rolle och fotade lite till, han hade gått förbi bussen som de plockade in buset i, sista orden innan dörren stängdes var ”Till svista sa du?” och en nickande polis utanför. De skulle alltså få en promenad 🙂

Kvällen bjöd på grillad flintastek med potatissallad. Lättlagat 😀