Lilla sjuklingen

Lilla gullet har legat däckad i feber hela dagen… Hon är väldigt trilsk när man ska ta tempen, rumpan går absolut inte om man inte håller fast henne (vilket man såklart inte gör), och tempen är lika ”farlig” att ta under armen. En bra örontermometer ska inhandlas med andra ord… Enligt tester så är dock de bra också väldigt dyra… runt 600 kr!!

På begäran så kommer här också en bild på det jag planterade igår… Inte dahliorna förstås, för det var ju bara rötter jag petade ner i rabatten… Hoppas att det börjar blomma och froda sig snart…

1 tanke kring ”Lilla sjuklingen

  1. Gittan

    Hej!
    Vi saknar lilla skruttan här på junibacken! Krya på dej Molly!Litet tips om termometrar:

    Febertermometer -IR- för pannan.Enkelt och noggrant, lätt att använda samt ett snabbt svar. Placera sensorn mot pannan, mätresultat efter några sekunder. Resultatet kan även delges av engelsktalande röst (till/frånkopplingsbart). Tidvisning: (tid/datum/veckodag). 30 minnen för uppmätta värden. Mätområde: 35,0 – 42,2°C. Art. nr. 1- Antal Köp
    34-4294 198,00 st.

Kommentarer är stängda.