IKEA

Dagen började strax innan halv åtta då Molly började klappa mamma och pappa i ansiktet och se allmänt söt ut. 🙂

Vi gick upp och åt frukost, packade in oss i bilen och åkte till Västerås för att hämta upp ett babyskydd som Memå ska få använda när h*n kommer till oss. Riktigt fint var det, och praktiskt. Inget krångel med bilbälte, bara att klicka fast och åka. 🙂

Sen fortsatte vi till IKEA, kl 10 var vi framme, lagom tills de öppnade. Väldigt sparsamt med folk var det, jätteskönt! Molly sprang med racerfart och gjorde ett par stopp för att provsitta alla fåtöljer och leka med leksakerna på barnavdelningen. Vi hann få med oss några jalusier/hissgardiner till uterummet i alla fall, vilket var anledningen till att vi åkte överhuvudtaget. Sen käkade vi lunch, köttbullar till hela familjen, i en nästan folktom restaurang. Efter det bar det hemåt medan Molly sov sött.

Snuviga Niklas hann slumra hemma en stund innan det var dags att åka vidare till Magnus och Simona (eller Mange å Moona som Molly säger). Magnus hade varit husmor och bakat en massa gott. Niklas moffade bullar på löpande band och jag hänfördes över de halvkladdiga och saftiga holländare med krispig kokos ovanpå som var helt nybakade. Jag dreglar vid bara tanken. 😀 Oanade talanger han han, bror min. Händig på det mesta verkar det som. 😀