Dyyyka

Idag var det dags för årets första utfärd. Det bar av till Kolsva vid 10 snåret. 4 utfärdare och jag. Det kunde knappast blivit bättre. Vädret var kanon och allt var lungt och sansat. Vi var framme till elva snåret och gjorde oss i ordning. Gled ett varv i brottet och det var kanonmysigt med ljuset som bröt ned. En av mina parkamrater hade missat byta till annan koppling till torrisen så vi kunde inte gå så djupt.

Vi hade en underbar ytintervall med korvgrillning och myys i solen. Nästan så att man kunde skippat nästa dyk och solat en stund till.

Andra vändan gjorde vi samma sväng men jag dippade för att kolla in en böj som jag trodde var en grotta. Ned på 16m och sedan upp till de andra.

Mellan dyken rastade kameran, nu känns det verkligen som om våren kommit för att stanna.

inga bilder hittades