Eddie has left the building..

Idag har vi varit och hälsat på Eddie som provbott hos Stina, Kryckan och Sidney. Eddie passar bra in och blir bortklemad ordentligt. Skönt att se att dem kommer bra överens Sidney och Eddie. Visst skär det i hjärtat att lämna bort honom men det är bäst för Eddie och det är hans bästa vi får ha i tankarna. Även om det var nära till tårar ett par vändor. Vi såg att han mådde bra och stormtrivdes och det smäller högst. Vi önskar Eddie all lycka i världen och vi känner att han kommer få det så bra så bra där han är nu. Stort tack till er som ville ta hand om vår älskling och ge honom ett bra liv.

På förmiddagen lekte jag cykelmekaniker. Annas cykel hade fått punktering och det var kanske inte så konstigt eftersom däcken var torra som fnöske. Och ja gummi är en färskvara! Jag hade en extra slang i källaren men när jag bytte däcken så var det pyspunka på bakre däcket och jag tänkt (dum som jag var) laga det. Men när jag provade var hålet var i vatten, spack det upp och bidde en rejäl öppning. Så det blev till att åka och köpa en slang till. Mollsan och jag åkte till Coop och handlade. Klockan var inte mer än 10. Skönt! Det var inte mycket folk där och det gick fort att handla. Väl hemma igen så väntade jag till vi ätit mat innan jag satte igång igen. Så nu har frun nya däck och nya slangar att åka på i veckan.

Ikväll bidde det köp pizza och Molly moffade yoghurt eftersom pizzan inte smakade.