Även solen har sina mörka fläckar..

Dagen började bra med en glad och munter Molly. Vi åt frukost medans mamma låg i soffan. Idag blev det fil o banan och en smörgås till. Det gick välan bra o så.. Vi lekte lite och busade. Skönt med en feberfri tjej och en fru som är på bättringsvägen.

I morgon ska Molly till förskolan, skönt för henne att få  leka av sig med kompisarna.  Det blir inte riktigt samma sak med mamma o pappa. Bus o lek gör henne inte lika trött som när hon varit på förskolan. Humöret idag har varit jobbigt. Ingenting har varit tillräckligt bra och vad man än försöker med så är det på tvären. En riktigt sur liten dam var hon på eftermiddagen. Ett roligt bad fick hon innan maten. Det tyckte hon om och det gick över förväntan att få henne ur badkaret. Trodde hon skulle vara ännu mer tvär och arg än hon var på eftermiddagen. Fick truga en massa med maten och det tryter ibland i tålamodet. Bara att bita ihop men det är svårt..

Lite motion fick det bli ikväll, körde en stund på orbin. Mjukstart fick det bli. Ska försöka komma igång och köra några kvällar i veckan på den. Det är nog nyttigt för kropp och själ.

Ps. Plåtade en krokus idag.. finns i galleriet