Vadå sova!?

Nog för hon är gullig på många sätt, men igår var det liite irriterande. Anna nattade Molly och jag rensade lite i köket. Packade ihop en del sopor som skulle till återvinning och tog med Eddie. Vi var borta en liten stund med allt skräpet så när vi kom tillbaka förväntade jag mig att Anna skulle sitta i vardagsrummet. Men icke. Jaha, då var det knöleri med mollsan tänkte jag. Och mycket riktigt. Efter ett tag öppnades dörren och en pömsig Anna frågade om jag vill ta över. Visst inga problem.

Försökte få Molly att ligga ned, men icke.. bla bla jollra jollra och bara knöla runt. Sen vill hon ligga på mig och klättrar ur sängen. Sådär lagom skönt eller inte. Det tog inte många minuter innan hon klättrade tillbaka iaf. Så som vanligt när man tror att hon somnat rör man på sig mot dörren. Vips!! En sittandes Molly tjuter till och tror att man ska gå därifrån i tid och evighet. Bara att lägga sig bredvid igen och prova på nytt.

Tror jag var inne hos henne i minst 40 minuter, undrar hur länge Anna var där innan mig?