Gurka

Vilken fantastiskt morgon det blev idag. Vaknade inte helt otrött men ganska utvilad i alla fall. Klockan hade ringt ett par gånger och snosen gick på lika snabbt. Låg och tittade lite på mina fina tjejer. Smekte Molly lite och började mjukt försöka väcka henne till liv. Ibland är hon bara en sjusovare och vill inte vakna. Men idag var ingen sådan dag. Efter en stunds viskande fattade hon att det var dags. Upp som ett spjut och jollra ”mamma, pappa” och kramas lite. Men denna morgon  var tydligen speciell. Pussarna bara haglade fram så många att jag nästan inte fick luft. Först med nappen kvar i munnen sedan utan napp. Tur att kudden redan var dreggelinfekterad och jag kunde torka av munnen lite efter pussattacken. Hon var en lite pussgurka idag.

Strålande väder ute, ljust härligt. När vi kom utanför dörren sprang det en katt förbi. Molly var inte sen att ropa efter den ”aaaaaaaajj” tur att vi vet vad det byter. Folk kan ju tro att hon har ont 🙂 . I tid till förskolan var vi också och idag var det inga som helst problem att lämna henne. Glad i hågen smet hon in till personalen, nästan så hon glömde bort mig. Det är så skönt att hon är trygg där.

Arbetsmässigt har dagen varit ok, lite möten och lite kodning. Kul och dagen har gott fort. Så är det extra trevligt när det hyffsat ljust när man åker hem.