En dag i veckan

Möts i dörren av frun som ber mig gå igen. Blir påkastad lite skit. Nåja ställer in väskan och tar med mig påsen och travar snällt ut till tunnan. Bakom mig hör jag en lite tös som ropar. Väl innne igen kommer hon rännande runt hörnet. Av med jackan och ned på knä. Frågar om jag kan få en kram, ”Nej” så vänder hon om och ränner iväg. Så mycket var man värd den gången.

Lite senare lagas det mat i köket och en hungrig dam står under spisen och gnäller ”meja meja”. Tåladmodet tryter till sist och jag drar med mig henne till sitt rum med en lite nödlögn om bokläsning. Väl inne på Mollys rum blir det lite bus och hon glömmer snabbt bort boken ”Pojken på bussen”. Mycket bus och kramar blir det. Och med glimten i ögat trycker hon glatt på knappen på motorcykeln. Den ljuder länge och väl, Molly njuter och skrattar.

Maten avnjuts och sedan är det dags för sängen. Molly sover i egen säng, ja i alla fall en del timmar av natten. Vi brukar få hämta henne runt 04.00 så sover vi vidare. Tröttsamt att bli väckt men mysig väl tillbaka i sängen.