Bah..

Dagen började bra, snäll dotter på morgonen eller ja lite iaf. Det är ju aldrig roligt att byta blöja och bli påklädd när man har tänkt sig ränna runt. Men det var inga större problem till sist. 

Sen avlöpte dagen som vanligt med lite kaffe på jobbet med en macka till. Hade stannat på Amarant och inhandlat en mycket mumsig tonfissmörgås. Lite fixa och pula som vanligt och sedan lunch. Ja lunchen kommer snabbt ibland. Till lunch blev det sedvanlig pannkaka och ärtsoppa. Så kom eftermiddagen och det blev inte roligt. Det började med lite småknip då och då. Men sen ökade knipen och det slutade med att jag gick hem en lite stund tidigare. När det var som värst kännde jag mig aldeles kallsvettig av smärtan. Nu till kvällen har det avtagit iaf men inte försvunnit helt. Hoppas bara att det inte är den berycktade vinterkräksjukan jag har dragit på mig.

Vi får väl se hur morgondagen blir.