Om Niklas

Vem är då Niklas som skriver här i bloggen?
En datanörd som tycker om att sitta mycket vid datorn. När tid finnes gör jag gärna ett dyk eller två. Badminton spelas det en gång i veckan. Tycker om att umgås med vänner. Nya utmaningar är nästan alltid kul och det är så man lär sig mest enligt Niklas. Jag är den som du hör brista ut i skratt på biografen när andra inte förstår småskämten och sitter tysta funderande på vad som var roligt. Humorn är ett viktigt inslag för mig. Kör ofta på ironi vilket alla inte förstår, men jag menar oftast väl och vill andra gott.

Och så här ser jag ut.

Niklas enligt Anna:
Niklas är väldigt snäll, generös och omtänksam. En familjefar som tar hand om sin familj och uppskattar den över allt annat. Sådär härligt galen och knasig, vi skrattar ofta här hemma. 🙂 Mjuk som en nallebjörn och intelligent. En väldigt schysst och reko kille med hjärtat på rätta stället.

1 tanke kring ”Om Niklas

  1. Sussi

    hej niklas, låter som jag haft förmånen att jobba ihop med en väldigt trevlig kille i så många år. visste inte hur jag skulle nå dig så jag tog genvägen här. var nere idag o lämnade nycklar o mobil. som du kanske hört av kim så har jag hel sjukpension från 1 jan, så nu är jag ”friherinna”. känns konstigt, har inte riktigt fattat ännu att jag får sova så länge jag vill t ex. men i alla fall ville jag skicka en hälsning o tacka för alla år vi jobbat ihop, det har varit både ris o ros, mest ros hoppas jag, nej nu blir jag nästan lite gråtmild. hmm, måste erkänna att jag saknar ”förr”. ha ett bra liv med anna o dina ljuvliga döttrar. hoppas du får jobba häcken av dig *L* i arbetet. jag följer era bloggar här och jag måste säga att ljuvliga flickor än dina 3 får man nog leta efter, ja det skulle vara min mysan då. hejdå niklas o tack för allt under dom här åren
    Sussi

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.