Om Anna

Vem är denna Anna då? 

 • Trettioplussare…
 • Helt lost vad gäller mode (hopplöst omodern med andra ord), använder kläder alldeles för länge. Mitt äldsta plagg var en jacka jag köpte när jag gick i femman, men den gav jag bort till Myrorna nyss. En tröja från en mysdress inköpt i sjätte klass övertog platsen som äldsta plagg… Snart 20 år gammal… 🙂
 • Är mycket misstänksam mot människor som inte förstår sig på Sagan om Ringen, Star Trek eller andra sci-fi/fantasy-fenomen… Är en drömmare och omger mig gärna med likasinnade.
 • Är inte så sugen på skvaller, håller mig sällan uppdaterad om vad folk gör och varför…
 • Älskar att planera och organisera, men är inte pedant. (Det kan alla som varit på oanmält besök hos oss intyga…)
 • Lever ofta efter ordspråket ”Själv är bäste dräng”. Ber sällan om hjälp, sätter stort värde på att klara mig själv. Men jag är ändå inte främmande för att be om hjälp då det verkligen behövs.
 • Är så lyckligt lottad som har en make som är min själsfrände och två underbara döttrar. Niklas och jag är väldigt lika, han är lika mycket nörd och dräng som jag är. 😀
 • Jag gillar inte suspekt mat såsom mögelost, sniglar, bläckfisk och ostron (även om jag kan äta det i nödfall), i övrigt äter jag allt utan urskillning. Är inte kinkig alls på mat, mina luncher har bestått av allt från oxfilé till en burk tonfisk och gnäller inte om köttet är som en seg skosula. Jag är tacksam för att jag får mat överhuvudtaget.
 • Mitt horoskop säger att jag är hemmakär och inte ger mig utanför dörren om jag inte absolut behöver, och det kan väl stämma ganska bra. Är inte sådär hypersocial… Trivs bäst i mysbrallor hemma i soffan. 🙂

Niklas om Anna

Anna är en varm, snäll och omtänksam person som sätter andra i första hand framför sig själv. Hon trivs bäst i hemmets lugna vrå där hon kan tänka ifred. Anna tycker om att vara kreativ och reda ut saker o ting. Hon är duktig på att lära sig nya saker om hon bara vill och väl tar sig tid till det.  Som ”nörd” är hon min perfekta andra hälft då vi tillsammans gärna blänger på Star trek, StarGate, Sagan om Ringen osv. Anna skrattar ofta men de små skämten skrattar hon mest inombord åt. Anna gör sällan något förhastat utan tänker igenom saker och ting både en, två och tre gånger innan hon bestämmer sig.

1 tanke kring ”Om Anna

 1. Mormor

  Allt stämmer väldigt bra in på den Anna som vi också känner, men framför allt så är hon ju för oss vår underbara och kära dotter Anna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.