Mejas kalas…

Ja, lilla Meja blir ju två på torsdag. Vi tänkte ha kalaset på söndagen den 2 oktober, men till skillnad från Mollys födelsedag då man fick komma mitt i veckan så har vi BARA gäster på helgen denna gång. Tjejerna går ju på dagis och när de kommer hem är det mat, bad och sova som gäller.

Önskelista till Meja är knepigt dock… Hon älskar Musse Piggs klubbhus på tv (eller Mutte som hon uttrycker det :)) i alla fall. Storleksmässigt är det 92 (hon är 88 cm och är därmed på väg ur strl 86, men dubbelstorlek 86/92 borde funka, nästa storleksintervall 98/104 är ju alldeles för stort). Ett par stövlar behövs, hon har ett par på dagis men inga extra hemma. Jag tror det är storlek 23-24 som gäller. Hon har 23 på sina skor, men hon behöver väl raggsockor i, så 24 kanske är bättre. En sak jag tänkte på var något som kallas för Aquadoodle, (finns bl.a. på BR Leksaker). Det är en slags ritmatta man lägger på golvet, fyller en speciell penna med vatten och ritar. Det man ritar försvinner av sig själv sen. Fördelen är att hon inte kan rita nån annanstans med den pennan, vi har många konstverk hemma på tapeter, möbler och väggar…  Då är det ju också bra om det finns TVÅ pennor så slipper vi bråk. 😉 (Tror att det går att köpa till separat)

Hon kommer att få en ryggsäck, så det behöver ni inte köpa. 🙂

Sen är det ju alltid lite positivt om vi vet ungefär hur många som kommer… 🙂 Vi får hoppas på hyfsat väder så att vi kan använda uterummet, annars blir det trååångt… Vi får hoppas att alla inte kommer samtidigt. 🙂

2 tankar kring ”Mejas kalas…

  1. kerstin/farmor

    jag kommer naturligtvis, ska kolla på stövlar tror jag, annars har jag redan köpt till henne i Budapest

Kommentarer är stängda.