Heldag med töserna

Idag har jag haft en heldag med tjejerna. Vi var till Rothoffsparken och lekte på fm och sedan en vända till Eskilstuna dykcenter för att träffa på ”sippan” men hon var med Pia på äventyr. Tjejerna fick mumsa några kakor och dricka saft medan jag fick en kopp kaffe.

Efter fika var det dags för lite mat, ja omvänd ordning idag. Tjejerna fick varsin vurre med bröd. Överlyckliga och mätta styrde vi fötterna mot Rothoff igen. Denna gång en lite längre stund. Så gick vi hela vägen hem, ja nästan för Meja som ville åka vagn en bit. Molly var duktig och gick/sprang om vart annat hela vägen. Ikväll blir det förhoppningsvis trötta tjejer och en snabb nattning.

Så en liten bild från gårdagens tur i Parken zoo
Water in motion

1 tanke kring ”Heldag med töserna

Kommentarer är stängda.