Dop

Idag har vi varit på dop av Anton.
En het dag med massor av värme, men det stoppar inte en fotograf. Och som vanligt på sådan här tillställningar blir det mycket porträtt. Med teleobjektivet på fick jag skapliga bilder i kyrkan. Och jag kan tänka mig att dem blivit ännu bättre med det så mycket dyrare objektivet ( ja lite surt att man inte har för mycket pengar 😀 ) som har bättre ljusegenskaper. Men med lite bearbetning är resultatet godkänt. Jag publicerar bara en bild då jag känner att den blev klart bäst (aldrig nöjd) efter redigeringen.

I morgon är det söndag och temat i gruppen på flickr är motljus. Helt klart är att jag saknar en reflexskärm och i det här läget får blixten duga (reflexskärm kommer att införskaffas).
Har två bilder som jag bidragit med, men egentligen är jag inte nöjd med någon av dem. Här krävs mycket mer träning och experimetering 😀
Här är en av bilderna.

1 tanke kring ”Dop

  1. Mormor

    Bilden här blev ju jättebra,synd att du inte blev nöjd med dina bilder,jag hade hoppats på att få se ett bildgalleri på din blogg,eftersom mina bilder inte blev bra alls,alldeles för ljusa. Jag är en dålig fotograf.Lär mig nog aldrig heller.

Kommentarer är stängda.