Varmare än förra gången

Söndag och utfärdsledare, Ja dagen skulle bjuda på dykning. Underbart att få komma i vattnet. Målet för dagen var Kolsva. Dykcentret skulle även dem dig och kursa. Innan avfärd från Eskilstuna fick jag besked om att det skulle vara en del Västeråsare där. Och med besked var det folk där, men vad gör det? Ju fler desto trevligare 🙂

Väl på plats hade vi ingen brådska att byta om, en del snacka och lall innan vi kom i vattnet. En långsam nedstigning till dagens transportdjup ca 8m. Vi följde kurvan och hade högervarv i brottet. En dipp ned till 16 bara för att..
Efter 42 minuter var det lite småkyligt, inte kallt men kännbart. Vi bröt ytan för att finna en del elever som väntade på sin tur att få gå ner.

Sedvanlig grillning efter dyket och jag kan härmed intyga att efter två stora cabanoss och en pyts räksallad är jag tokmätt.

Hemma hade tjejerna roat sig i sandlådan och spelat fotboll med mera. Tjejerna var riktigt trötta vid läggdags och även jag. Nu sover de så sött i sina sängar och snart är det dags även för mig.