Hmm…

Vi är riktigt dåliga på att blogga… Skäms på oss!

I alla fall så har Niklas varit på rockkryssning och jag varit på en något stillsammare Helsingforskryssning med mamma, Sara och Linda. Jag köpte varsin julgransdekoration åt tjejerna på Stockmanns, Molly blev överförtjust i sin ballerina och Meja började glatt tugga på sin guldfjäril. 🙂 Mormor köpte varsin snöglob med en ängel inuti och de var också riktigt populära, Molly går ofta och skakar på dem och tittar förundrat när guldflingorna sakta singlar ner. Ja, det var en välbehövlig resa, men jag hade lugnt kunnat åka en vända till bara för att få sova i hytten hela resan. När man inte är hemma och projektplanerar dygnet runt och slipper tänka på blöjor, mat, vantar och hela baletten så slappnar man av mentalt och då kommer tröttheten ifatt. Jag var supertrött redan innan kl 20… Men mitt resesällskap ville såklart inte gå och lägga sig då, så jag var snällt vaken ett tag till. Men nu är man tillbaka i vardagen igen och jag har faktiskt tjuvstartat advent med att tända ljusstakarna i fönsterna ikväll… Sååå mysigt… 🙂