Tandläkaren…

Ja, så har Molly klarat av sitt första tandläkarbesök. Tandsköterskan mjukade upp Molly innan tandläkaren kom och räknade tänderna, och Molly öppnade munnen så snällt så. 🙂 Hon fick en spegel att titta i munnen med och ett fint klistermärke. Sen skulle hon berätta för fröknarna på dagis och pappa att hon varit duktig. 🙂

I söndags var vi hos mormor och lekte med kusinerna. Meja vägrade sova på dagen och när vi kom hem på kvällen så hade hon somnat i bilen och jag kunde både klä av henne ytterkläderna och byta blöja medan hon sov. Hon börjar ta steg nu, i söndags var hon på hugget och tyckte det var jättekul att öva. Hon gick fem-sex steg och igår stod hon själv på dagis medan jag plockade med ytterkläderna på dagis. I morse släppte hon mig för att gå ett steg till Molly. Hon blir modigare. 🙂

Nu väntar vi på att pappa ska komma hem… Men tiden går fort och vips är det fredag. 🙂