Nya tider…

Idag var det dags… Eftersom Niklas åker bort nästa vecka så kan det vara skönt för mig att ha båda barnen sovande i samma rum, det har varit lite knöligt vid tidigare ensam-nattningar när Meja och Molly krävt uppmärksamhet i varsitt rum. Man kan ju inte klona sig direkt. Så nu var det dags att köpa säng till Molly. Hon hade pekat ut en säng i IKEA-katalogen som det idag var dags att köpa. Det blev lite familjeshopping på IKEA, bland annat pyjamas till mig och Niklas för 19 kr st! 😀 Det var så billigt att jag bara var tvungen att köpa, de såg mer ut som myskläder. Byxorna var vida och mjuka, lite yogastuk, jag fnissade lite för mig själv när jag tänkte mig Niklas i dem, men han sitter bredvid och stoltserar i dem just nu efter att ha klippt bort flera meter tvättrådslappar som IKEA envisas med. 😀
Molly valde ut våningssängen Kura (låg och bra) men sängtältet (klicka här) som hon ville ha var givetvis slut. Som vanligt när vi handlar på IKEA… Hon verkade dock vara helnöjd utan det ändå. Meja fick en tjock madrass att ha på golvet under Molly och det blev riktigt mysigt där under. 🙂

Vi plockade ut en massa grejor ur barnens rum för att kunna montera ihop sängen, och medan vi monterade så passade barnen på att  sprida alla grejor över hela huset. Lyckligtvis kom farmor och hjälpte till så att vi hann få ihop sängen utan barn i vägen innan läggdags.

Meja var sprallig vid läggdags men  Molly somnade direkt, och i skrivande stund så sover de båda sött. Men vem vet hur länge det håller…

I morgon väntar uppstädning och rensning av barnens leksaker så att vi kan få ordning i rummet, sen ska vi gosa och mysa med barnen. 🙂

Ja, sen har ju Meja gått på dagis ett par dagar och det har gått helt perfekt. Hon älskar dagis och ser sig knappt om när jag lämnar henne. Men snart lär hon börja förstå att vi lämnar henne, och då kommer det väl att bli lite trotsiga tårar vid lämning…

2 tankar kring ”Nya tider…

Kommentarer är stängda.