Regn och rusk…

Just nu sitter jag och njuter av en kopp lakritsté under filtarna i soffan medan Meja sover. En Ipren har spridit en behaglig känsla i kroppen och gör att jag kan slappna av i ryggen. Den bråkar med mig, det hugger och låser sig hela tiden. Tur att det finns Ipren… Jag borde gå till en kiropraktor men jag drar mig för det hela tiden. Men jag ska ringa och boka tid… Snart…

Igår fick Molly sina sista paket, en apa från Parken Zoo, kläder och en bok-CD med Lotta på Bråkmakargatan. Farmor kom med en badrock och familjen Sälj hade med sig cd-böcker. Sen åt vi lasagne och glass. 🙂

Bror min var här med en kartong med gamla leksaker jag sparat. Det var en riktig nostalgitripp att kika på 25 år gamla Barbiedockor, My little Pony och min fina häst och vagn. En aning gulnat såklart, men i fullt lekbart skick.

Det rasar äpplen då och då här utanför, det dunsar dovt med jämna mellanrum och ibland hörs ett splattljud när ett äpple ramlar på plattorna. Det ska bli gott med äppelkompott i höst, det är så gott med bitar i och så himla roligt att ta reda på och njuta av sin egen skörd. Jag tänkte torka äppel- och päronringar också, det är gott för både stora och små. Jag ser fram emot bärbuskarnas tillväxt, det är så gott att ta in färska bär och göra allsköns läckerheter av. Jag kommer ihåg när jag bodde hemma och gjorde körsbärssaft, världens godaste saft! Mmmmm…