Lite svalare…

Dagen spenderades i Ökna hos Patriks ”svärföräldrar” i Ökna. Det är så härligt på landet, man längtar lite… Niklas skulle dyka efter ett par tappade mobiltelefoner i Dunkern, därav besöket. Det var varmt och tryckande hett, men det mulnade på på eftermiddagen och när vi kom hem så kom en rejäl regnskur. Nu på kvällen är det mycket svalare och behagligare än igår, då Meja svettig och irriterad vägrade somna… Som vanligt när jag ska natta barnen själv. Eftersom Molly vill ha sällskap när hon somnar så fick hon vackert vänta tills Meja somnade. Dock hann hon somna själv innan jag fick Meja att somna i vagnen till slut…

Myggen är lite elaka mot oss… Vi ser ut som om vi fått fläckvisa vattkoppor allihop. De biter oss när vi sover, vi måste ha fönstren öppna eftersom det blir alldeles för varmt annars. Så i morgon är det jag som fixar myggnät…

Sen MÅSTE vi måla fönstren i år också, de är riktigt risiga. Men hur kul är det att fixa fönster…? Blä…