Vad händer här då?

Ja just nu är det lite stiltje på bloggandet. Vi har hunnit med en del sedan sista blogginlägget. Kolmården har fått besök av oss och Molly pratar mycket om alla djur som vi sett där. Planeringen var att vi även skulle bada på hotellet efter tips från Johan. Dock valde vi att skippa badet då två dagar inte riktigt räckte till tidsmässigt. Vi kommer inte att göra om misstaget att inte boka platsbiljetter till delfinariet. Vi stod i gassande sol med varsin klutt på armen Anna och jag. Lång väntan och griniga trötta barn var ingen höjdare. Men väl inne så var det en trevlig föreställning.

Innan dess har vi fått hjälp av mangutt att rikta upp uteplatsen så att vikdörrarna går lättare att öppna och stänga. Mycket jobb men kul att få det gjort. Det går så mycket lättare att göra något när man är två. Inte trodde jag att det hade sjunkit så mycket som det hade.

Molly har fått en cykel också, oj vad hon tycker det är kul. Och duktig är hon också. Vi tog en promenad till Rothofsparken och Molly cyklade hela vägen dit och hem. Imponerande!