Blått värre…

Idag stod blåbärsplockning på agendan. Mamma, Sara och jag tog en sväng till djupa skogarna och njöt av lite plockning och fika i skogen. Mamma hittade massor av kantareller, lyckosten! 🙂

När jag kom hem hade jag en liten bärälskande igel på mig som snodde blåbär medan jag rensade dem. Det bidde en god blåbärspaj med marängtäcke till efterrätt, och tre skålar med blåbär och mjölk till Molly. 😀 Vi frös in drygt en liter också, som vi kan ta fram och njuta av senare. 🙂

I morse upptäckte jag till min stora frustration att jag hade läckt i sängen (har just fått tillbaka min månatliga besökare efter ett ljuvligt uppehåll pga graviditet och amning). Jag smet snabbt in i badrummet och Molly sticker snart in huvudet och frågar om jag läckt. 😀 ”Jaaa…” svarar jag och förutsätter att det är Niklas som förklarat… Sen när jag kommer in i sovrummet för att ta itu med saneringen av sängen säger Niklas att Molly frågat om mammas rygg gått av… 😀

Jag har vid nåt tillfälle sagt att min rygg snart ”går av” vid viss ansträngning. Molly har lyssnat…