Bullebiiin…

Molly har ägnat veckan åt att hälsa på sin blivande dagisavdelning Bullerbyn en stund varje dag. Hon berättar glatt om allt hon gör där på ”Bullebiiin”, idag hade hon och Maja kastat saker på golvet fastän de inte fick, samt klippt med sax i papper. 😀 Idag hälsade jag och Meja på Mejas blivande avdelning Junibacken (där Molly går nu) medan Molly var på Bullerbyn. Meja var mycket fascinerad av barnen och trivdes fint. Vi smygstartar inskolningen för Meja så att det inte blir en chock för henne om 4 månader då det är dagisdags för henne… 🙂

Meja är i en lite småjobbig fas nu… Hon är blyg och mammig, så fort jag hamnar utom synhåll så vrålar hon. Även i famnen är hon knölig och gnällig, och nätterna är också upphackade av gråtattacker, vrid-och-vändande och amning hit och dit. Lyckligtvis går det över så småningom, det är enda trösten…

Nu har vi äntligen planterat lite växter, Molly och jag skickade ner lite plantor i diverse krukor i onsdags och potatisen kom äntligen ner i jorden. Körsbärstomater blev det såklart också, samt en röda vinbärsbuske och en med amerikanska blåbär. Det ser ut att bli rejält med jordgubbar i år i alla fall, förhoppningsvis hinner jag smaka en innan Molly sätter i sig alla eller river av hela klasen med kart i sin vilda jakt på de röda älsklingarna…

Ikväll åt vi fläskfärspaj med broccoli och bacon, toppat med tomater, fetaost och ett gäng riven gräddost ovanpå… Eftersom vi fortfarande inte äter mjöl så fick pajbotten utgöras av en tunn omelett helt enkelt. 🙂 Till kvällstugg åt vi rostade mandlar jag hittade bland snacksen, bara 2 kolhydrater per portion… 🙂 Lite smakförstärkare och annat skit var det dock i, men det fick gå för den här gången…

1 tanke kring ”Bullebiiin…

Kommentarer är stängda.