Trögt…

Det går trögt med bloggandet just nu… Men jag ska försöka rapportera lite vad som hänt på sistone… Det lär gå fort eftersom det inte händer så mycket här.. 🙂

I lördags hälsade vi på Säljarna, vi satt och slappade i solen med bullfika medan barnen lekte. Molly lyckades bajsa i brallorna men det var ju inte hela världen. 🙂 Hon är duktig ändå med toalettbesöken. Det går sakta men säkert.

I söndags var det babysim och Niklas skulle fotografera ett par grupper efteråt. Sen var det dags för kalas, pappa fyllde förra söndagen och Sara fyllde idag så det blev gemensamt kalas. Vi fick hemmagjord pizza för ovanlighetens skull och det var sååå gott! Jag köpte en ljuslila skjorta till pappa, vårig och fin. Hoppas den passar också. 🙂

Meja har fått dagisplats till hösten förresten. Det lär väl inte vara några problem med inskolningen, hon är ju med mig varje gång jag hämtar Molly och bekantar sig med allt. 🙂