Spring på pottan…

Ja, både igår och idag har det varit ett fasligt spring på pottan för Molly. Hon ser milt panikslagen ut och vill gå på pottan och kissa säger hon, sätter sig och reser sig upp efter två sekunder och tar på sig kläderna igen… Igår eftermiddag sprang jag med henne på pottan säkert 30 gånger under eftermiddagen, det hann bara gå någon minut mellan ibland. Idag var det samma visa… Paniken syns i ögonen och hon säger med gråt i halsen att hon måste gå och kissa, sen händer det inget… Fast vi vet ju att det inte är kiss det handlar om, utan bajs… Molly har fått för sig att det är livsfarligt att bajsa. Varken i blöjan, på pottan eller på toaletten…Vi peppar med roliga berättelser om bajs, läser sagor i badrummet och peppar på alla vis vi kan. Vi försöker lämna henne ifred också, men hon springer och hämtar oss hela tiden. Till slut kommer det ändå, antingen i blöjan eller trosorna under gråt och klagan. Stackare… Jag fattar inte riktigt varför det plötsligt är så hemskt, mig veterligen har vi inte blivit arga eller på något annat sätt skrämt henne när hon bajsat nån endaste gång, inte ens när det kommit på fel ställe. Tips emottages tacksamt… Vår enda strategi just nu är att fortsätta vara positiva och hoppas att hon snart förstår att det är bra att bajsa, så att hon inte behöver gå och hålla sig hela tiden. 🙁

Niklas är krasslig lagom till helgen också, han kraxar som en kråka och är lite vissen. Vi hade tänkt göra baguetter med kycklingcurryröra och ta en utflykt, men det blåste ju ordentligt kallt idag så vi skippade det och inväntar varmare väder…

Just nu njuter vi av att ha massor av kanaler på tv, vi upptäckte att vi hade typ alla kanaler när vi bläddrade på de digitala kanalerna häromdagen. Förmodligen bara nåt tillfälligt erbjudande från Comhem, och i ärlighetens namn så är det mest skit. Molly har dock haft glädje av Disney Toon där de visar favoriterna Lilo och Stitch på eftermiddagarna när hon kommer hem från dagis. 🙂