Bulle lulle…

Nyutfodrad med pistagebulle och vitt té ska jag försöka åstadkomma en liten uppdatering om  vad vi pysslat med på sistone.

Påsken var söt och god, och det vankades den sedvanliga mat-turnén hos föräldrarna. På skärtorsdagen gick Molly, Meja och jag till Ö&B och handlade påskgodis till påskkärringarna. Molly var utklädd till påskkärring och lockade många till leenden i affären. 🙂 Molly var eld och lågor över att få lämna godis till barnen som skulle komma och ringa på dörren, men dessvärre kom de halv nio på kvällen medan hon sov. Vi som hade köpt massor av godis att ge bort…
Lördagen spenderades i Hagnesta, det bjöds på schnitzel med stekt potatis och lök enligt Niklas beställning, med fruktsallad till efterrätt. Molly fick besök av påskharen och åt chokladpengar och russin så det sprutade ur öronen. Hon hade jättesvårt att somna på kvällen sen, givetvis lägligt då jag skulle lägga barnen själv eftersom Niklas skulle på kalas…
På söndagen vankades det påskiddag i Lagersberg med sill (jag gjorde egen currysill som blev god, men aningens för het), ugnsbakad lax, ägg,  jansson, räkomelett och hela baletten… Efter det kom påskharen till Molly och de andra barnen, Ahlgrens bilar var en favorit för Molly. 🙂 På måndagen var det slutspurten med godiset, nu står det en skål kvar med halväckliga fruktkolor i skåpet. Den lär få stå…

Idag var det premiärbesök på bvc i city. Vi fick ju byta eftersom Eskilshem lägger ner och då omlokaliseras halva stan. Sköterskan hette Anna och var supertrevlig, läkaren hette Magnus och var lika trevlig han. En glad nyhet var att Prevenar (pneumocockvaccinet) är billigare här, 530 istället för 620 kr. 🙂 Meja hade växt rejält och är nu 69 cm lång och väger hela 8400 gram. 🙂 På väg hem svängde jag in på Apoteket och köpte bland annat bubbelbad åt Molly. Det var en ny erfarenhet att få bada i en massa bubblor, och hon var lite irriterad på att bubblorna var i vägen när hon skulle ta vatten. 🙂

Nä, nu ska jag krypa i säng, och jag lovar att försöka blogga lite oftare…