Vilken tur…

Idag skulle vi åka buss. Men bussen var full och vår vagn fick inte plats så vi fick vänta en halvtimme på nästa. Kallt, men Molly sprang runt och höll sig varm och Meja satt i sjalen och hade det bra.

När vi kom hem på kvällen så regnade det lite, och Molly säger: Vilken tur mamma, att jag har kläder på mig, det regnar!”

Meja hade INGEN lust att sova nu i kväll, och när inte Meja sover så kan inte Molly somna heller. Så jag gav upp mina försök till nattning medelst amning och bokläsning i sovrummet och satte oss alla framför Melodifestivalen och tog fram mjölk och macka. Molly var hänförd av all sång och dans och förklarade ivrigt allt för pappa i webbkameran. Synd bara att det bara är han som har en. Jag har varken kamera eller mikrofon på min dator, så Molly kunde bara göra sig förstådd genom att jag tolkade via tangentbordet. Till slut däckade Meja och då somnade Molly på 2 minuter. Bara 3 timmar efter läggdags…

Nu ska jag också nanna. Hoppas kliandet i halsen och huvudvärken försvinner tills i morgon, jag har inte tid att bli sjuk.