Stiltje…

Här händer inte så mycket…

Molly har haft ett par dagar med dålig aptit, har bara petat i maten och vägrat äta. Men idag åt hon massor av mat, till vår stora lycka. Kanske hon var lite hängig…

Meja har varit på BVC och väger nu runt 7,5 kilo och är 64 cm lång. Molly blev mätt och vägd på dagis igår och vägde 13,4 kilo och var 91,5 cm lång! Jag mätte henne under hösten och då var hon 87 cm, så de sista centimetrarna har gått snabbt!

I morgon ska Meja och jag baka nån tårtbotten och dammsuga, sen måste jag komma ihåg att ringa BVC och boka Mejas pneumocockvaccin. Vaccinet ges gratis till barn som är födda efter 1 oktober 2008, men eftersom Meja ville komma ut dagen INNAN så får vi vackert betala det själva… 620 kr per gång, och det ska tas tre gånger… Men det är billigt för att slippa en sjukdom som kan orsaka dövhet eller till och med död…

På fredag åker Niklas bort över helgen, och jag och tjejerna har ett fullspäckat schema för att hålla oss sysselsatta. Långpromenader, lekparker, bad och annat skoj står på schemat.

Natti natti…