Färdigkalasat…

Ja, så var Mejas namnkalas avklarat. Vi berättade lite om hennes namn, Meja Anna Linnea, hennes stjärntecken, läste dikt och utsatte henne för de fyra elementen (vind, jord, eld och vatten) med hjälp av hennes fyra faddrar. Allt avslutades med att vi alla sjöng Blinka lilla stjärna efter Mollys önskemål.

Svärmor, mamma och Linda hade bakat så himla gott, och jag själv hade gjort tårta. Chokladbottnar med dumlekolakräm och hallonmousse mellan, grädde och egengjord sugarpaste ovanpå. Enkelt dekorerad med brun marsipan och sockerblommor. Faktiskt ganska god! 🙂 Så här blev den:

Meja fick många fina presenter som uppskattas jättemycket! Vi fick lite trevlig läsning efteråt när vi kikade i albumet med de meddelanden som släkt och vänner skrivit och satt in. Fina teckningar, vackra ord och roligheter om vartannat. 🙂

Sanslöst nog så fick vi inga bilder på oss själva eller ens Meja(!) så vi hoppas att vi kan få tigga lite bilder av släkt och vänner… *blink*

Vi är sååå tacksamma för all hjälp vi fått, särskilt från mamma och svärmor som bakade, fejade och fixade, samt Linda som bakade och Bosse som hjälpte med bord och stolar. Ni är GULD värda! Utan er hade vi inte orkat alls. Det har varit stressigt ändå för att få allt att gå ihop, vi har fortfarande inte lärt oss att allt tar tre gånger så lång tid när man har två barn… Det trista med ett stressigt kalas är ju att man inte hinner umgås med alla gäster. Man står mitt i allt stoj med tomt huvud till slut. Jag har haft noll koll idag kan jag säga, till framtida kalas ska jag se till att bli rik så att jag kan bjuda ut folk på restaurang istället för att stressa runt såhär. 😀

Nu sitter vi här, oförmögna att röra oss av trötthet, och väntar på att få gå och lägga oss efter en slitig dag. I morgon blir det storstädning, det ser ut som ett bombnedslag ägt rum här!

2 tankar kring ”Färdigkalasat…

  1. Gudmormor

    Kan bara hålla med om att det var en trevlig namngivningsfest och dessutom en hel del gott kaffebröd. Tårtan var fantastisk. Du är duktig du Anna.
    Gudmormor/Monica

Kommentarer är stängda.