Ett två tre..

Ibland blir jag lite smått frustrerad. Det är tur att lugnet i mig har överhanden och att jag inser att Molly är en liten tjej som håller på att lära sig.
Men tänk om hon kunde ta och lära sig av sina misstag. Senaste tiden har lilla fröken vurpat ur soffan ett antal gånger. Och varje gång har jag sett det i ultrarapid men inte hunnit ingripa. Tröstat och förklarat att soffan inte är en lekplats man får hoppa i. Men det tar inte många minuter innan hon glömt det onda och hur otäckt det var att trilla ur soffan.

Speciellt idag har det varit mycket, inte Mollys dag idag. Det började med en riktig smäll och bula i pannan när vi skulle äta lunch på Flaneur. Molly upptäckte att någon tappat en strips vid kassan och pekade glatt. När hon ställde sig upp var bänken ivägen och hon smällde huvudet i med rejäl kraft. Försökte trösta och Anna kom till undsättning så jag kunde plocka lite sallad till oss. Det var snart glömt och lunchen kunde avnjutas i lungt tempo.

Hon skrämde oss ordentligt ikväll också. Stereon stod på och inställd på dvd (ingen dvd igång). Molly var fram och rattade precis som vanligt men denna gång vred hon upp volymen till +-0 (från -45). Och efter det tyckte hon att det var dags att lyssna på radio och knappade in den varpå vi hoppade högt allihopa. Jag kastade mig fram och vred ned volymen så snabbt det bara gick det skorrade friskt i högtalarna. Molly blev nog duktigt rädd hon också. Och när jag satte mig ned och skulle förklara för henne att så får man inte göra, då kom stora lipen.