Det var en gång…

Ja, gång blev det mycket av idag.  Skulle ner till stan och lämna tillbaka nyckeln till Kvarnstugan och passade på att haffa mamma och ta en sällsynt tur på stan för att kolla hur de byggt om överallt. Sen bar det av hem igen för att byta vagn och sen gå vidare till dagis för att hämta Molly. Sammanlagt 100 minuters rask promenad plus strosandet på stan blev det idag. Att man sen förbränner 20% extra med barnvagn är ju en bonus. 🙂

I morgon blir det mer promenad…

Meja har varit en riktig sovis idag. Hon sov nästan hela tiden i barnvagnen, var uppe och åt en stund och somnade sen igen när jag hämtade Molly. Var vaken ett par timmar på kvällen men har sovit som en stock sen klockan19.30. (Bara för att jag skriver så så kommer hon att vakna och vara vaken hela natten nu…)

Äntligen så var det säsongspremiär av House också! Ett lite creepy avsnitt, men tisdagsordningen är återställd till vår stora förtjusning… 😉

1 tanke kring ”Det var en gång…

  1. Mormor

    Får tacka så mycket för en jättetrevlig dag på stan tillsammans med min underbara dotter och mitt lilla barnbarn, saknade Molly förstås, men hoppas jag får träffa henne snart igen .Kram på er alla.

Kommentarer är stängda.