Lite nytt…

Idag har julgranen fått åka ut i kylan igen. Den började barra och dessutom lutade den oroväckande. Vi försökte flera gånger justera den, men det gick inte. Det visade sig att julgransfoten spruckit, så det var inte så konstigt att det inte gick.

Niklas och Molly var och handlade mat och Molly fick åka bilen som står i entrén till ICA Maxi (tror att det är en brandbil). Meja och jag fick stanna hemma och vila oss.

Sen fick vi celebert besök av Linda och Krille som åt pizza med oss. Molly busade järnet med våra stackars gäster… 🙂

Vi vill passa på att puffa för några nya sidor. Till vänster i menyn hittar du ”Om Anna”, ”Om Niklas” och ”Om Molly och Meja”. Där har vi skrivit lite om oss själva. Om du inte känner oss så får du kanske en liten aning där. Om du redan känner oss kanske du hittar något där som du inte redan visste? 🙂