Knäckt och fri…

Ja, så var det då dags för besöket till naprapaten. Jag har ju dragits med en rygg som hugger varje gång jag böjer mig framåt sen Molly föddes och nu fick jag nog och bokade tid. Jag som aldrig varit hos en sådan förr visste ju inte vad som väntade. Men han klämde och kände lite, värmde ryggen och började trycka och pressa… Jag hade en låsning i ryggslutet, en mitt på ryggen och väldigt spänd nacke.  Aaaaj… Han hittade några riktigt ömma punkter och försäkrade att de var de ondaste på hela behandlingen, så jag andades ut. Sen var det dags för knäckningen. Han tog tag i mitt huvud och vred lite och knyckte sen till snabbt. ”Kraaaas” sa det i nacken, och för bråkdelen av en sekund förberedde kroppen sig instinktivt på en skarp smärta, men den kom inte… Det gjorde inte ont alls..! Sen knäckte han andra sidan av nacken och sen ryggen. Det krasade friskt… Sen avslutade han med en massage, och det gjorde djävulskt ont när han masserade mina stela axlar… Mör i kroppen skulle jag ta på mig mina skor när behandlingen var slut och blev jätteförvånad när jag kunde böja mig ner utan problem! Jag var fri och kunde röra mig utan hugg och begränsningar! Jag känner mig som ett nysmort gångjärn… 🙂

2 tankar kring ”Knäckt och fri…

  1. svärmor/farmor/mamma

    GUD vad skönt för dig att bli bra. Hade inte hört att du haft ont tidigare. Du klagar ju aldrig så man vet inget .
    Kram till dig
    svärmor

Kommentarer är stängda.