Medicin = ja tack

Så var jag till doktorn idag. Lite prat sedan provtagning. En lång smal tops fördes med brutalt våld in i min redan ömma näsa. Snurrades lite och fördes rätt upp in i hjärnbarken! Ja det kändes så iaf, för jag meddelade först att det gjorde ont men då sa sköterskan ” Jag ska bara lite till ” att hon menade längre in i näsagången var jag inte beredd på. Sådan smärta… men men.. Jag fick iaf medicin för besväret 😀 Så nu går jag på antibiotika och hoppas på snabb återhämtning.

Så efter läkarbesöket blev det ett besök till apoteket för att hämta ut medicinen. Skönt att få hjälp faktiskt, även jag normat sett vill att kroppen ska lösa sina konflikter själv 😀

Kan meddela att årets inhandling av julklappar är slutförd.

En reaktion på “Medicin = ja tack

  1. Eddies matte

    Tops i näsan är underbart, speciellt när man slipper stå på den bomulliga sidan! Jag har lärt mig att man ska stoppa den så långt in att patienten får tårar, och sen lite till. haha! Hoppas ni blir lite friska till jul!
    Ed hälsar!

Kommentarer inaktiverade.