Julhandel

Idag skulle vi handla det som var kvar att handla i matväg inför julhelgen. Lite sill, julmust och sånt. Vi bestämde oss för att ta en vända till Willys redan innan lunch för att undvika den stor folkmassan. Men det var redan mycket folk när vi kom. Handlingen blev lite granna av en pärs. Molly var på sitt trilsk humör och vill stundtals inte följa med oss. Vi vet ju att det beror på understimulas och avsaknad av dagis. Men när vi är sjuka båda två är inte tålamodet det längsta. Två gånger var jag tvungen att hämta Molly varpå hon stortjöt som en stucken gris. Och alla dessa männsiskor som blänger på en när man kommer med en skrikande dotter i famnen 😀 jag tror dem flesta förstår ändå..

Mitt i allt kaos fick vi en liten minilunch, det var provsmakning av köttbullar, prinskorv och sill. Mums för både Molly och mig. Anna passade på att plocka i varor under tiden Molly och jag mumsade i oss.

Nåväl, Molly somnade i bilen på väg hem och vi passade på att handla lite på ÖB. Anna sprang in själv och vi andra satt kvar i bilen. Två sovandes bak och en halvsovandes fram 😀
När vi kom hem fikade vi lite och så åkte ”bönen” på igen *suck* vi är helt skadade på djungelboken här hemma. Mollsan tittade en stund och vi andra försökte vila oss.