Glada pepparkakor…

Igår var det dags för pepparkaksbak. Molly var mycket lycklig och uppspelt över degen och formarna. Mycket deg och mjöl slank ner i magen… 🙂 Vi skulle baka hus men det blev bara några figurer istället, tillräckligt för att vi skulle kunna fika lite senare med julmust och tända ljus. Urmysigt! 🙂

Meja är så glad nuförtiden, hon ler ofta när man pratar med henne, och jollrar gärna tillbaka. 🙂 Det dröjde länge innan vi fick ett leende på bild, men idag lyckades jag.

Niklas och jag sitter och smygtittar i vardagsrumsfönstret på kvällarna. Vi har nämligen fått nya grannar och vi undrar såklart vilka filurer det är… Förhoppningsvis är det någon under 50 år, medelåldern på våra grannar har ju varit runt 70 år hittills…

Molly är så stolt över sin lillasyster. Så fort jag lägger ner Meja så vill Molly ligga bredvid och mysa och gosa. Riktig syskonkärlek… 🙂

1 tanke kring ”Glada pepparkakor…

Kommentarer är stängda.