Nu är det klippt…

Nu blev den äntligen gjord… Mollys hårklippning alltså. Luggen har varit lång länge och vi har velat länge om vi ska gå till frisör eller inte. Men idag gjorde vi slag i saken och tog fram saxen och trimmade luggen och jämnade till längderna bara. Jag blev så inspirerad av klippningen att jag genast ringde och beställde tid hos frisören till kl 14.45 för att för evigt bli av med hippiefrillan. Håret kortades med över en decimeter och det är så skönt! Meja följde med och satt så snällt i sitt babyskydd och sov medan jag blev klippt. 🙂

Niklas är något bättre idag, men febern är svår att skaka av sig och halsen värker. I morgon ska vi på kalas, vi får se om Niklas följer med eller om jag får åka själv med barnen.

Niklas och jag har kommit överens om att köpa oss en gemensam julklapp eller två i år, istället för att köpa presenter åt varandra. Vi behöver en ny mikrovågsugn bland annat, det gamla as vi har börjar sjunga på sista versen. Vi får väl se vad tomten har i säcken åt oss… 🙂 Molly är lite rädd för tomten, hon tror att han ska komma och ta hennes nappar, stackarn…

Dags att sova, natti natti…

1 tanke kring ”Nu är det klippt…

  1. svärmor

    Napparna förslog jag att hon kunde kasta bort till tomten skulle komma med paket. Det är nog det hon kommer ihåg.

Kommentarer är stängda.